Klasický teploměr do masa, měří teplotu jádra připravovaného masa, abyste si dokonale pochutnali.
ADE BBQ1801 Hodinkový teploměr na maso
Klasický teploměr pro měření teploty jádra steaků, jater a burgerů během vaření.
Zároveň se měří teplota masa a teplota uvnitř trouby.
Doporučené teploty vaření.
Teploměr s přehlednou stupnicí a doporučenými teplotami vaření pro drůbež, vepřové, jehněčí, telecí a hovězí maso. Jasná symbolika ukazuje, kdy má maso dokonalou teplotu.
Analogový domácí teploměr s pouzdrem a hrotem z nerezavějící oceli.
Sklo teploměru je vyrobeno z bezpečnostního skla, díky čemuž je žáruvzdorný do 300°C.
Hloubka zapíchnutí špejle - cca 12 cm.
Rozsah měření masa: 55 - 90 °C, rozsah měření v troubě: 50 - 300 °C.
Ideální také pro vaření při nízké teplotě, jako teploměr na nápoje, polévky a dětskou výživu.
Spona pro snadné připevnění v troubě nebo na grilu.
Průměr: 7,6 cm, délka: 12,5 cm.
Hmotnost: 70 gramů.
Teploměr s krátkou špičatou jehlou bez poškození svalových vláken.
Rozměry: 76 x 125 mm
Informace o výrobku
-
Obj. čísloTOW011805
-
EAN4260336178057
-
Výrobce